Vélemények

5
Rated 5 out of 5
5 csillag az 5 -ből ( 59 értékelés alapján)
Kiválló100%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Katasztrófa0%

 

A sors küldte

Rated 5 out of 5
2022-11-10

Sajnálatos közúti baleset vétlen elszenvedőjeként a sors Zsoltot küldte összetört motoromért. Egy igazán lelkiismeretes, figyelmes és segítőkész személyt tudtam ilyen balszerencsés módon megismerni, akit a legjobb lelkiismerettel ajánlok bárkinek, akinek motoros segítségre lesz szüksége.

Tubak Tamás

Külföldi szállítás

Rated 5 out of 5
2022-10-22

Üdv, Több motor szállító cégtől kértünk ajánlatot külföldi szállításra. Sok cég nem is válaszolt az elküldött emailre, amit nagyon problémásnak tartok, aki válaszolt az vagy nem vállalta (akkor nem is értem miért hirdeti ezt a szállítási lehetőséget) vagy pedig irreális árat adtak. Zsolt korrektül válaszolt, elmondta az árat, ami a legjobb volt 5 ajánlat közül. A szállítás nagyon jól ment, mindent dokumentáltak, a motort szépen becsomagolták (ez egy új motor volt) és időben leszállították nekünk Olaszországba. Mindennel megvoltunk elégedve, csak ajánlani tudom mindenki ezt a csapatot. Ha bármikor motor szállítást fogunk kérni, akkor csak őket hívjuk.

Herold Marcell

Megbízható, korrekt, gyors és segítőkész

Rated 5 out of 5
2022-10-10

Sajnos egy baleset miatt kellett hívnunk a Motoros Angyalt, de rögtön gyors és rugalmas segítséget kaptunk, a motor másnap úgy került a megjelölt szervizbe, hogy nem kellett pluszban intéznünk semmit. Látszott, hogy totálkár a motor, de a szállítás mégis nagy odafigyeléssel és körültekintéssel történt. Árban is nagyon korrekt a szolgáltatás.

Amit pedig nem lehet megfizetni, az az empátia, az érdeklődés és a tanácsok, amiket kaptunk az egyeztetések során. Ilyen helyzetben talán ez ér a legtöbbet. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Eszter

Megbízható és lelkiismeretes !

Rated 5 out of 5
2022-10-05

A megbeszélt időben percre pontosan megjelent és gondos alapossággal végezte a szállítás minden mozzanatát. Az olcsóbb kategóriás motortól a több tízmilliós értékű járgány esetével bezárólag ugyanazt a kifogástalan szolgáltatást nyújtja! A mai világban sajnos egyre ritkább az effajta hozzáállás.

Köszönöm!

Nagy Zoltán

roadjack@indamail.hu

Rated 5 out of 5
2022-09-25

Minden rendben volt ,korrekt árak , megbízhatóság , mindennel elégedett vagyok ajánlom másoknak. MZ Trophy

Takács László