Vélemények

5
Rated 5 out of 5
5 csillag az 5 -ből ( 49 értékelés alapján)
Kiválló100%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Katasztrófa0%

 

Albánia és a 40 órás mentés

Rated 5 out of 5
2022-08-14

Az elmúlt 20 év számtalan túrái után először bekövetkezett velem minden motoros rémálma, lerobbanni valahol a “ világ végén”. Albánia Sh20-as gyönyörű szinte motorosoknak tervezett senki földjén ( se mobil szolgáltató, se lakott település előttünk és mögöttünk 25 km-re. )Az első rémült döbbenet után, hogy a motorom váltója feladta a küzdelmet egy volt kollégámat hívtam a közeli egyetlen fabódé büfében működő wifi segítségével és másnap reggel 9-kor már Shengjinben volt a volt kollegális megmentőm Deri Zsolt, aki csakúgy, mint én több évtizedig volt rendőr. A baj megtörténtétől 40 óra múlva leküzdve a Balkán nem feltétlenül csak fizikai távolság miatti nehézségeit, de ez egy másik topik, a Honda Dream előtt áll az Aranyszárny. Soha ne leg.en mentésre szükség, de ha mégis hívjátok Zsoltot a Motoros Angyalt. Gyors, megbízható és profi. Köszönöm Zsolt🙏

Dr. Tóth Gábor

Gyors, pontos, precíz és megbízható

Rated 5 out of 5
2022-08-09

Minden szorult helyzetben lévő motoros társamnak bátran ajánlom. Ennyire rugalmas, gyors és korrekt szolgáltatással talán még nem is találkoztam. Zsolt a megbeszélt időpont előtt érkezett, ahonnan rugalmasan együtt tovább mentünk a motort felvenni. A szakszerű rögzítést követően lehetőségem volt meggyőződni a biztonságos szállítás körülményeiről. Természetesen a szállítás kellőképpen és megfelelően dokumentált, valamint olyan kedves volt, hogy még a szervízzel is közvetlenül egyeztetett, illetve bonyolította az átadást. Ami pedig hab a tortán, hogy mindezt kedvező áron tette.
Mindent köszönök!

K. József

Motoros Angyalnál nincs lehetetlen

Rated 5 out of 5
2022-07-26

Értékelésem 10 azaz tiz csillag.Ukrajnából hozta át Zsolt a motoromat julius 24 én a sok mentős közül csak ő válalta be ezt az(egyszerü áthozatalt) csak ajánlani tudom mindenkinek,sok erőt egésséget és kitartást ehez a szép munkához

Bot Lajos

Déri "Angyal" Zsolt

Rated 5 out of 5
2022-07-24

Három nappal ezelőtt egy sajnálatos balesetet szenvedtem Budapest belvárosában, mely során a motorom használhatatlanná vált, a teljes első kerék és villák a motor alá tolódtak így “járásképtelenné” vált. Nem volt kérdés, hogy el kell vitetni. Először is felhívtam az évek óta bejáratott szállítómat aki sajnos éppen nyugdíjba ment. Aztán megkerestem egy másik szállítót is akit korábbról már ismertem, kisegített egyszer, de ő meg nem tudta elvállalni mivel a motor nem gurult, nem tudta trélerezni. Ezek után következett a lázas “guglizás” valaki után, hiszen péntek volt és nem hagyhattam ott a motort egész hétvégére. Mondanom sem kell, hogy kaptam jobbnál jobb ajánlatokat 25e és 50 e Ft közötti árkategóriában mindenféle felárakkal spékelve, mígnem rátaláltam Déri “Angyal” Zsoltra, egy igazi “szívemberre”. Azonnal mondta, hogy néhány órán belül menni tud, rögtön körülbelüli időpontot javasolt a találkára, csak előtte még elszalad a féltestvére temetésére! (Remélem nincs harag, hogy ennyire személyesre vettem az írást, de egy ilyen esemény után egy átlagember leginkább semmit nem csinál, mert gyászol.) De “Angyal” Zsolt nem abból a fából készült, neki más faragványt adott az élet. Mindezek után mondanom sem kell, hogy precízen tartotta magát az ígértekhez, folyamatosan hívott, kommunikáltunk, ez egy ilyen helyzetben nagyon sokat segít, mert az ember nem érzi magát magára hagyva, amúgy is egy baleset meglehetősen elesetté tesz. A lényeg, hogy szerencsétlen motorom biztonságban hazakerült a 38.5 fok ellenére, pedig a mozgásképtelensége miatt nem volt egyszerű a fel és lerakodása, de Zsolt hihetetlen szakértelemmel mozgatta a 180 kg-os vasat. Ja, és behűtött frissítők közül választhattam mert erre is készült a melegre való tekintettel, ez már a szolgáltatás non plusz ultrája. A legvégén pedig jött a kellemes számlaösszeg, 16.915 Ft! Nagyon szépen köszönöm még egyszer, és ha valaki vette az időt, hogy elolvassa a kissé hosszúra sikerült írásomat, akkor szerintem dönteni tud adott (de nem kívánt) esetben.

Papp Csongor

Korrekt, precíz, gyors mentés

Rated 5 out of 5
2022-07-19

Vasárnap este 2/A autópályán egy Honda Goldwinggel hátsó durrdefektet kaptunk. A motoros angyalt felhívtuk, Zsolt vette fel a telefont és 30 percen belül kiért a helyszínre. Korrekt, teljesen felszerelt motorszállító trélerrel érkezett és hideg üdítővel lepett meg bennünket. Gyors, korrekt, rögzített szállítást végzett és 30 percen belül a 40 kmre található otthonomba szállította a motorkerékpárt. Mindenkinek ajánlom aki hasonló helyzetbe kerül.
Köszi Motoros Angyal, köszi neked Déri Zsolt.

Cs. János