Vélemények

5,0
Rated 5 out of 5
5 csillag az 5 -ből ( 100 értékelés alapján)
Kiválló100%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Katasztrófa0%

 

Ma még ilyen jó mentésem még nem is volt!

Rated 5 out of 5
2024-03-20

Durrdefekt a Kliniáknál. Zsolt fél óra múlva már ott is volt. Első dolog, hogy ásványvízzel kínál! Amíg én leülök napozni, ő felrakja a döglött motort az utánfutóra, kevergetem a kávét, miközben lepakolja a szervíznél, a kisujjamat se kell mozdítanom. Zsolt, mint leszerelt motorosrendőr, mindent is tud a motorkról, sztori is van bőven, szóval a szervízig tartó úton se unatkozunk. Az utánfutót egész úton kamerán nézhetem az anyósülésről, saját motorját riktán látja ebből a szögből az ember. A kocsin, az utánfutón, az eszközökön, a ruházatán, mindenhol látszik, hogy igyekszik a maximumot nyújtani. Életemben ennyire még nem volt kinyalva a seggem, mint ma. Ha esett volna az eső, szerintem az egyik kezével még az ernyőt is tartotta volna fölöttem, nehogy megázzak. Minden forintot megért!!

Tolmács Zoltán

Fantastic Reliable Service / Fantasztikus megbízható szolgáltatás.

Rated 5 out of 5
2024-03-19

The most professional and reliable motorcycle recovery / transfer / delivery service I have ever used. Special attention to safety and security of my vehicle. Thank you so much. Highly recommended.

A legprofesszionálisabb és legmegbízhatóbb motorkerékpár-mentő/transzfer/szállítási szolgáltatás, amit valaha igénybe vettem. Különös figyelmet fordítok járművem biztonságára. Nagyon szépen köszönöm. Nagyon ajánlom.

Reza Panah

Ferenc

Rated 5 out of 5
2024-03-18

Jó lenne ha mindenki igy dolgozna…profi,preciz szolgáltatás!

Nagyon ajánlom minden helyzetre.

Ferenc

Motoros Angyal szó szerint!

Rated 5 out of 5
2024-03-15

Cimborám kicsúszott egy kanyarban sajnos, aminek következményeként a motorjának hengere/deknije megsérült. Traileres segítségre volt szükségünk így a Motoros Angyalhoz fordultunk. Telefonhívás után, a becsült időnél hamarabb érkezett egy nagyon kedves úr, aki vízzel és csokoládéval is megkínált minket! Profi módon rögzítette a motort és végig átérezve a helyzetet emberséges volt velünk. Árban, időben és szakmailag is ajánlom mindenkinek!

Katona Bálint

Csak ajánlani lehet!!!!

Rated 5 out of 5
2024-02-27

Csak ajánlani tudom. Korrekt áron, gyors szolgáltatás!! Profi. Köszönöm. Legközelebb is csak őnt keresem.

Péter Zsolt.

Hívás