Vélemények

5
Rated 5 out of 5
5 csillag az 5 -ből ( 10 értékelés alapján)
Kiválló100%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Katasztrófa0%

 

A vasárnapi Angyal.

Rated 5 out of 5
2021-09-26

Gyors, korrekt segítségnyújtás,barátságos áron.

Jákó Péter

Minőség

Rated 5 out of 5
2021-09-15

A mentés gyorsan, profi módon zajlott. A megérkezéstől a lekötözésen keresztül a lerakásig a legnagyobb precizitással történt. Mindenkinek bátran ajánlom!

Petrik Attila

BMW motor szállítása

Rated 5 out of 5
2021-09-11

Mindennel megvoltam elégedve a szállítás során!
Pontos volt az érkezése és időre ott is volt a BMW szervizben a motor. Ilyen biztonságos lekötést én még életemben nem láttam. Kétségem sem volt afelől, hogy motor a szállítás során megsérülne vagy netán mozogna. Árban tökéletes a szolgáltatás! Élmény volt nézni, ahogyan lekötötte a motort és, hogy végig 110%-ban oda figyelt rá!
Hihetetlen, de a kocsijában kártyával is tudtam fizetni, mert van nála terminál is. Minden ismerősömnek őt ajánlottam ezeket után!

Kákai Norbert

end.szucs@gmail.com

Rated 5 out of 5
2021-09-10

Példamutatóan szakszerű, becsületes és ügyfélközpontú kiszolgálás. Gyors, napon belül segített, háztól szerelőig a motort és utána még engem is házhoz vitt. Még a biztosítás kapcsán is kérdezhettem tőle. A motorral úgy bánik mintha a sajátja lenne, figyel minden részletre a biztonság érdekében. Korrekt árazás.

Szűcs Endre

Elégedettség

Rated 5 out of 5
2021-09-07

Motoromat szerelőhöz kellett szállítani. Barátomtól kaptam meg a Motosangyal telefonszámát, és gyors telefonos egyeztetés után pontos időben meg is érkezett. Profi módon rögzítette a vasat a speciális motorszállító utánfutón, majd a szerelőhöz – velem együtt – leszállította. Ha szükség lesz rá. csak ajánlani tudom. Szakember!!!

Zsolt