Vélemények

5
Rated 5 out of 5
5 csillag az 5 -ből ( 19 értékelés alapján)
Kiválló100%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Katasztrófa0%

 

Profi szolgáltatás

Rated 5 out of 5
2022-01-25

Pontos, precíz szolgáltatás valamint korrekt ár.

Rónafalvi Csaba

Baleset utáni elszállítás

Rated 5 out of 5
2022-01-03

Nála jobbat nem is hívhattam volna, végtelenül kedves és segít ahogy tud, szakmai hozzáértése és hivatástudata páratlan.

Leopold Krisztián Zsolt

A Profi

Rated 5 out of 5
2021-12-15

Köszönöm Zsoltnak a profi, pontos és gyors segítséget. Frissen vásárolt motoromat kellett decemberben szállítanom. Azonnal sikerült elérnem, időponot egyeztetnem igazán motorosbarát áron, rendszeresen telefonon és sms-ben is kaptam tőle kérés nélkül tájékoztatást a várható indulásról és érkezéskor is (mindig korábban érkezett:)) illetve menetközben. Zsolttal a motoromat teljes biztonságban éreztem: a könnyű felrakodást (földig lesüllyeszthető utánfutó) profi rögzítés és fényképezés követte, majd az autót km-ekről ki lehetett szúrni a figyelmeztető jelzéseivel.

Ákos

Gödöllő

Rated 5 out of 5
2021-11-25

Abszolút profi szolgáltatás!
A frissen vásárolt motoromat kellett hazaszállítani, a hideg időjárás miatt, Budáról Gödöllőre. Minden úgy történt ahogy Zsolt megígérte. Pontos volt, nagyon alaposan rögzítette álmaim motorját, és úgy vigyázott rá mintha a sajátja lett volna!! Külön köszönöm neki az eredetvizsgához való kitérőt, ahol le kellett venni a motort, majd újból vissza rögzíteni!
Csak ajánlani tudom!!!
Köszönöm!

Tibor

A Profi

Rated 5 out of 5
2021-11-17

Nagyszerű szakember. Minden tökéletesen ment. Szakszerű felrakás, rögzítés. Folyamatos fényképes, videós dokumentáció. Visszajelzés érkezési állapotról MMS + telefon. Ráadásúl pedig megfizethető. Mást ne is keress, mert ez így tökéletes!

Németh Imre