Rólunk mondták

5,0
Rated 5 out of 5
5 csillag az 5 -ből ( 102 értékelés alapján)
Kiválló100%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Katasztrófa0%

Kiváló

Rated 5 out of 5
2024-07-21

* Profi gyorsaság

* Profi felkészültség

* Profi hozzáértés

* Profi biztonság

* Profi szolgáltatás

Attila

Gyors, megbízható, jó ár

Rated 5 out of 5
2024-06-22

Nagyon elégedett vagyok. Nem hagy cserben. Gyors, megbízható a motoros angyal. Csak jókat tudok mondani. Szállítással semmi baj nem volt. Egy pillanat alatt felraktuk a motort, nem kellett szenvedni vele. Biztonságban el lett szállítva. Jó és reális árban dolgozik.

Lukács Roxána

Ma még ilyen jó mentésem még nem is volt!

Rated 5 out of 5
2024-03-20

Durrdefekt a Kliniáknál. Zsolt fél óra múlva már ott is volt. Első dolog, hogy ásványvízzel kínál! Amíg én leülök napozni, ő felrakja a döglött motort az utánfutóra, kevergetem a kávét, miközben lepakolja a szervíznél, a kisujjamat se kell mozdítanom. Zsolt, mint leszerelt motorosrendőr, mindent is tud a motorkról, sztori is van bőven, szóval a szervízig tartó úton se unatkozunk. Az utánfutót egész úton kamerán nézhetem az anyósülésről, saját motorját riktán látja ebből a szögből az ember. A kocsin, az utánfutón, az eszközökön, a ruházatán, mindenhol látszik, hogy igyekszik a maximumot nyújtani. Életemben ennyire még nem volt kinyalva a seggem, mint ma. Ha esett volna az eső, szerintem az egyik kezével még az ernyőt is tartotta volna fölöttem, nehogy megázzak. Minden forintot megért!!

Tolmács Zoltán

Fantastic Reliable Service / Fantasztikus megbízható szolgáltatás.

Rated 5 out of 5
2024-03-19

The most professional and reliable motorcycle recovery / transfer / delivery service I have ever used. Special attention to safety and security of my vehicle. Thank you so much. Highly recommended.

A legprofesszionálisabb és legmegbízhatóbb motorkerékpár-mentő/transzfer/szállítási szolgáltatás, amit valaha igénybe vettem. Különös figyelmet fordítok járművem biztonságára. Nagyon szépen köszönöm. Nagyon ajánlom.

Reza Panah

Ferenc

Rated 5 out of 5
2024-03-18

Jó lenne ha mindenki igy dolgozna…profi,preciz szolgáltatás!

Nagyon ajánlom minden helyzetre.

Ferenc
Hívás