Rólunk mondták

5,0
Rated 5 out of 5
5 csillag az 5 -ből ( 62 értékelés alapján)
Kiválló100%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Katasztrófa0%

Pontos, precíz, megbízható

Rated 5 out of 5
2023-01-19

Zsolt pontos, precíz és megbízható volt! Nagyon köszönöm a segítséget!

B

Gyors autószállítás

Rated 5 out of 5
2023-01-06

Az autómat ideiglenesen ki kellett vonni a forgalomból, így hamar kellett találnom megoldást. Telefonos egyeztetés után Kálmánnal megbeszéltünk egy időpontot, amely a vártnál előbb történt meg (aminek nagyon örültem!) , így hamar megoldódott a probléma: időben meglett az ügyintézés a kivonatással kapcsolatban, az autóm pedig időben el lett szállítva.

Hálásan köszönöm a gyors segítséget és a rugalmasságot!

Gy. Kitti

A Profi

Rated 5 out of 5
2022-12-05

Közelmúltban megvásároltam az első vasat Fóton mint kezdő motoros, viszont nem lábon szerettem volna haza vinni, tekintettel az időjárásra is. Telefonos egyeztetést követően Zsolt pontosan várt a kereskedés előtt. Felkészült volt technikailag a szállításra és emberileg is végtelenül korrekt volt. A motor biztonságos rögzítés után címre szállítva. Az egész tevékenységet a Profizmus jellemezte.

Ajánlom jó szívvel mindenkinek!

Sándor

A sors küldte

Rated 5 out of 5
2022-11-10

Sajnálatos közúti baleset vétlen elszenvedőjeként a sors Zsoltot küldte összetört motoromért. Egy igazán lelkiismeretes, figyelmes és segítőkész személyt tudtam ilyen balszerencsés módon megismerni, akit a legjobb lelkiismerettel ajánlok bárkinek, akinek motoros segítségre lesz szüksége.

Tubak Tamás

Külföldi szállítás

Rated 5 out of 5
2022-10-22

Üdv, Több motor szállító cégtől kértünk ajánlatot külföldi szállításra. Sok cég nem is válaszolt az elküldött emailre, amit nagyon problémásnak tartok, aki válaszolt az vagy nem vállalta (akkor nem is értem miért hirdeti ezt a szállítási lehetőséget) vagy pedig irreális árat adtak. Zsolt korrektül válaszolt, elmondta az árat, ami a legjobb volt 5 ajánlat közül. A szállítás nagyon jól ment, mindent dokumentáltak, a motort szépen becsomagolták (ez egy új motor volt) és időben leszállították nekünk Olaszországba. Mindennel megvoltunk elégedve, csak ajánlani tudom mindenki ezt a csapatot. Ha bármikor motor szállítást fogunk kérni, akkor csak őket hívjuk.

Herold Marcell